avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ca muncitor lucrez 8 ore pe zi de luni pina ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ca muncitor lucrez 8 ore pe zi de luni pina vineri,angajatorul ...

Că muncitor lucrez 8 ore pe zi de luni pina vineri,angajatorul vrea că fiecare angajat sa facă în ture 24 ore de pază și o zi liberă apoi vine la munca normal 8 ore lucrează.
La tura de 24 ore in cursul săptămânii cît trebuie liber dat plătit dar daca e ptr sâmbătă sau duminică cît liber trebuie sa fie dat plătit.

Alte discuții în legătură

Despre serviciul de noapte marcus68 marcus68 Lucrez in privat...Dupa tura de noapte , luni , marti , miercuri , joi(de 8 ore),vineri mi se da liber...sambata -duminica fiind repausul obligatoriu...este ... (vezi toată discuția)
Cum pontam sambata? hgabi hgabi Am urmatoarea situatie: programul de lucru cu clientii firmei este urmarorul luni -vineri:8-18, iar sambata:8-13. Angajatii sunt programati in ture, astfel ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna ioanapetrii ioanapetrii Sotia mea lucreaza la un magazin de haine ca vanzatoare.Depaseste lunar 200 de ore lucrand si sambata si duminica . Salariu pe care il ia in mana este de ... (vezi toată discuția)