avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie invaliditate Italia
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie invaliditate Italia

Pensie invaliditate Italia
Buna ziua! Sunt pensionar pe caz de boala in Romania cu pensia minima. Am 48 de ani. Am lucrat in Italia 10 ani. Din anul 2014 locuiesc in Romania si nu mai detin acte valabile in Italia. Ma pot pensiona pe caz de boala, anticipat, sau sa primesc vreun venit ceva din Italia? Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2024
manu_manu, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensie dupa munca in italia camelia_apostol camelia_apostol buna ziua! mama mea lucreaza ca badanta in Italia, cu forme legale de munca. Lucreaza acolo de 4 ani. Ea are acum 67 de ani si este pensionara de mai multi ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie de invaliditate Basti Basti Buna ziua. Tatal meu are 61 de ani si 6 luni .Este pensionat pe caz de boala gradul 3 cu 34 de ani 11 luni cotizati. A platit o luna cotizare anul trecut ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. doresc sa stiu daca ma pot incadra in grad de invaliditate ... Xenia 65 Xenia 65 Buna ziua . Doresc sa stiu daca ma pot incadra in grad de invaliditate in Romania avand deja in Italia invaliditate 70% pentru Policitemia vera, coxartroza ... (vezi toată discuția)