avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua ! Am fost casatorita in Italia cu un ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua ! Am fost casatorita in Italia cu un cetatean italian. ...

Buna ziua ! Am fost casatorita in Italia cu un cetatean italian. Am divortat prin intelegere cu hotarire de divort la Primaria din Bologna. O am in original si doresc sa o prezint si la Primaria din R. Sarat unde am anuntat casatoria la momentul casatoriei si acum figurez inca ca fiind casatorita. Ce documente , in afara Hotaririi de divort din Italia imi mai trebuiesc ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:56, 26 Septembrie 2024
Cerere plus documentele :
- actul care atestă modificarea produsă în străinătate, în original și copie;
- traducerea legalizată a actului, în original și copie;
- actul de identitate, în original și copie;
- împuternicire, după caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte identitate permis pasaport cristianjuvete cristianjuvete Buna ziua, Am efectuat o casatorie in strainatate intre cetatean sud african si cetateanca romanca. Certificatul de casatorie (unnabriged) a fost emis de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu pasaport copil btmariuss btmariuss Buna ziua, am o problema si vreau sa ma lamuriti, daca puteti? O ruda a nascut in Italia anul trecut, copilul are in momentul de fata 8 luni. Are certificat ... (vezi toată discuția)
Acte căsătorie la ambasadă Mario22222 Mario22222 Ce acte sint necesare pentru casatorie la ambasada atat pentru mine cat si pentru sotia mea care este de cetatenie eritreana si avem o fetita impreuna, care ... (vezi toată discuția)