avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Calomnie, Defăimare societate comercială
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Calomnie, Defăimare societate comercială

Buna ziua! Vin cu o întrebare la dumneavoastră. Dețin niște fotografii de la o anumită firma, unde organele competente: SANIPID, ITM și altele sunt corupte și sunt mana în mana cu acesta societate. Întrebare mea este următoarea. Daca eu fac public acele poze, poate intra la "Calomnie", "Defăimare"? Pentru ca în alt sens nu pot sa fac dreptate. Vreau sa specific ca am fost dat afara de la acel job pe nedrept. Este vorba de niște fotografii în care acea societate fabrica produse de panificație și este un jeg deosebit, ceea ce poate pune populația în mare probleme. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 18:09, 23 Septembrie 2024
Atat timp cat acele imagini sunt reale nu o sa puteti fi tras la raspundere pengru nimic. Puteti sa recurgeti la ajutorul presei locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea imaginii fara consimtamant mihai_tomaro mihai_tomaro http://www.cotidianul.ro/index.php?id=6947. Aici, este o poza de-a mea, facuta acum 2-3 ani, si folosita astazi fara acordul meu. Au dreptul sa faca asa ceva ? ... (vezi toată discuția)
Folosirea fara permis a unui produs sau material publicitar pentru acel produs, marca inregistrata mariatg mariatg Reprezint -cu exclusivitate pentru Romania- un mare producator STRAIN de mobilier ale carui produse sunt, toate, marca inregistrata. Este vorba de elemente ... (vezi toată discuția)
Fals de identitate badguy_goodguy badguy_goodguy Buna, as dori sa stiu daca as putea sa fiu tras la raspundere penala daca imi creez un profil pe hi5 sau neogen punand o poza cu un fotomodel fals;) Ca sa ... (vezi toată discuția)