avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prietena mea a fost reclamata de sotul ei la politie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prietena mea a fost reclamata de sotul ei la politie pe motiv ...

Prietena mea a fost reclamata de sotul ei la politie pe motiv ca l-ar fi lovit și a cerut sa meargă și la medic pe motiv ca i-ar fi fost spar timpanul, el a făcut toate aceste lucruri după ce ea i-a spus ca a depus actele pentru divort la judecatorie și a provocat-o la cearta ca mai apoi să o poată inregistra cum vorbeste cu el .
Politia a dat dispoziție ca ptr 5 zile sa nu mai meargă acasa ptr ca asa s-ar apropia de el,dar casa este doar pe numele ei și nu este un bun dobândit în timpul căsătoriei ci dinainte.Ce o sfătuiți sa facă, ea urmează sa aibă o intalnire cu un avocat ptr ca el a solicitat prelungirea acelei dispoziții de a nu mai se apropia de casa .Între timp el ia lucruri din casa pe care le transporta în alta parte .Ce ar trebuii ea sa facă?cum sa pună problema ,este acuzata de violenta domestica și ea plătește toate facturile în casa unde el sta ,toate fiind pe numele ei.
Cel mai recent răspuns: Ștefania_26 , utilizator 04:21, 24 Septembrie 2024
Daca este adevarat ca si-a agresat fizic sotul, poate avea probleme cu legea.

Nu este ceva imposibil, si eu cunosc cazuri, rare e adevarat, cand femei si-au lovit fizic sotii.

Daca sustine ca e acuzata pe nedrept, trebuie sa dovedeasca prin probe.

Daca s-au mai certat la tel, si a inregistrat-o ca l-a amenintat, judecatorul poate prelungi si pana la 6 luni ordinul de restrictie.
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2024
Dapix, utilizator
S-a modificat legea anul trecut și în prezent ordinul se poate prelungii până la 12 luni.

Dapix a scris:

Daca este adevarat ca si-a agresat fizic sotul, poate avea probleme cu legea.

Nu este ceva imposibil, si eu cunosc cazuri, rare e adevarat, cand femei si-au lovit fizic sotii.

Daca sustine ca e acuzata pe nedrept, trebuie sa dovedeasca prin probe.

Daca s-au mai certat la tel, si a inregistrat-o ca l-a amenintat, judecatorul poate prelungi si pana la 6 luni ordinul de restrictie.

Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2024
Ștefania_26, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzata pe nedrept de violenta domestica Alex_29 Alex_29 Buna ziua, Tocmai am aflat ca am fost acuzata de volenta domestica de catre mama mea. Mama mea are probleme psihice, internata de 2 ori la spitalul ... (vezi toată discuția)
Interventie 112 politie violenta domestica ?!? alelly2323 alelly2323 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu opinia dumneavoastra in calitate de avocat specializat in penal. Luna trecuta in ianuarie, am avut o cearta cu ... (vezi toată discuția)
Divort, incredintare minor, violenta in familie benam benam Cum ar trebui sa procedez in situatia de ma jos? Va rog mult sa ma sfatuiti si ajutati. Buba ziua, Ma numesc Marioara, am 37 ani si o fetita de 10 ani, ... (vezi toată discuția)