avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Transpunere directiva UE in legislatia noastra
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Transpunere directiva UE in legislatia noastra

Buna ziua! Suntem o firma de transport, SRL, cu acționat majoritar german. Ne-au informat ca Germania a adoptat o lege privind eficienta energetica in baza directivei UE privind eficienta energetica prin care ei trebuie sa puna in aplicare un sistem de management al energiei pt ca, consuma peste 7,5 GWh echivalentul a 720000 l de motorina. Noi, cu camioanele inmatriculate in RO ne incadram undeva la 250000 l de motorina pe an. Intrebarea mea este: a fost transpusa aceasta directiva si in legislatia romana? Daca da, care este aceasta lege? Dorim sa stim daca si firma din RO este obligata sa efectueze un audit energetic la fel ca firma din Germania. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Lege reabilitare termica ContSters44693 ContSters44693 Buna ziua! Ma intereseaza sa stiu daca exista o lege DEJA prin care TOATE blocurile au obligatia sa se reabiliteze termic, pe cheltuiala proprietarilor, ... (vezi toată discuția)
Repartitoare bambi.2010 bambi.2010 va rog sa ma ajutati cu un raspuns pt urmatoarea situatie - in urma cu 2 ani mi-am rebransat apartamentul si am instalat repartitoare de la ista cu citire ... (vezi toată discuția)
Cum putem scapa de remontarea repartitoarelor de căldură alvorada alvorada O asociație de proprietari care nu mai dorește iar repartitoare (am renunțat la ele de 4 ierni si ne este foarte bine fără ele ) cum poate sa scape de ... (vezi toată discuția)