avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se calculează cuantumul indemnizației de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se calculează cuantumul indemnizației de crestere copil ...

Cum se calculează cuantumul indemnizației de crestere copil in situația in care soția sa angajat imediat după absolvirea facultății si a reușit sa lucreze 6 luni înainte de nașterea copilului, 85% din salariul pentru cele 6 luni lucrate, iar pentru restul 6 luni indemnizația minima sau 85% din salariul minim pe economie, am găsit ambele variante pe net, O.U.G nr. 111/2010 nu specifica acest lucru, ci doar ca se calculează conform legii de plătitor - articolul 3 punctul 2 litera c. Deci conform carei legi, teoretic ar trebui sa fie undeva specificat modul de calcul in situațiile date. Merci!
Cel mai recent răspuns: Alexfcsb96 , utilizator 21:13, 9 Octombrie 2024
În aceeași situație este și soția , ați aflat cum se calculează?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani cmariusf78 cmariusf78 Buna ziua! Am citit OUG 111/2010 si as dori sa fiu sigur ca am interpretat corect anumite articole. Salariati sunt atat eu cat si sotia mea. Daca sotia mea ... (vezi toată discuția)
La indemnizatia pentru ccc se ia in calcul si bursa de doctorat? nic_tan nic_tan buna ziua! Din toamna intru in concediu pentru cresterea copilului si as dori sa stiu daca pentru la calculul indemnizatiei se tine cont si de bursa de ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta indemnizatie concediu nastere si lauzie edward_zone edward_zone Sotia mea a nascut in octombrie 2008 dupa care a beneficiat de concediu de maternitate si lauzie de 126 zile timp in care a primit indemnizatia pentru acet tip ... (vezi toată discuția)