avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, am depus dosar de pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, am depus dosar de pensie ...

Bună ziua am depus dosar de pensie pt anii lucrați în Italia respectiv 5 ani și 9 luni sunt pensionata in Romania vechime 33 ani 2 luni 23 zile actual locuiesc in Romania am vârsta de 67 ani ,mă interesează da îmi va aproba dosarul pt Italia și cam cat timp ar dura l am depus pe 6 august 2024 mulțumesc un răspuns va rog
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2024
VladP, administrator

Alte discuții în legătură

Pensia italia claudiaveja claudiaveja Buna ziua, Am 65 de ani, sunt pensionara, am lucrat 11 ani in Italia si as vrea să stiu când pot primi pensie din Italia. (vezi toată discuția)
Pensie anticipata nicoleta.ion55@yahoo.co.uk nicoleta.ion55@yahoo.co.uk Nascuta in 23 august 1955,vechime 24ani din care 9 ani ,nu stiu grupa,doar ca la un an se adauga 6 luni la pensionare. Intrebare: cand pot iesi la pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata obrejaeugenia obrejaeugenia Buna ziua ,sunt născuta in 21.12.1966 am 23 de ani lucrați in România si 7 ani lucrați in Italia pana in prezent .Pentru pensia anticipata cat ar trebui sa ... (vezi toată discuția)