avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Îmi expun situația în câteva cuvinte. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Îmi expun situația în câteva cuvinte. În urmă ...

Bună ziua.
Îmi expun situația în câteva cuvinte. În urmă cu ceva vreme contorul de apă principal de la intrarea în bloc s-a spart. Cei de la asociație au amânat reparația vreo 3 zile. Acum am primit de plată apometrul și am fost anunțați ca vom plăti și pierderile de apă. Menționez faptul ca fiecare apartament are apometru pentru consumul propriu. Cat de legala este această situație ? Vă mulțumesc

Alte discuții în legătură

Pierderi de apa LucianSandu LucianSandu Buna ziua Daca ma puteti lamuri cu o problema... Asociatia de proprietari are pierderi la apa si aceste pierderi se pun la plata pentru fiecare ... (vezi toată discuția)
Incarcare factura apa si canal antonela antonela Buna, la toata lumea. Am o speta interesanta, si solicit si parerea dvs. Intr-un bloc de apartamente, proprietarii au primit facturile la servicii comunale, ... (vezi toată discuția)
Conducta de apa sparta si consumul facturat de distribuitorul local asociatiei alcibiade alcibiade Buna ziua, Locuiesc in cadrul unei asociatii unde s-a spart conducta de apa la subsolul blocului , din cauze necunoscute . Este corect ca distribuitorul sa ... (vezi toată discuția)