"Taxă câini"&"Taxă instalație aer condiționat"?!?
Bună seara.
În urma sesizării făcute la primărie legat de"taxa pentru instalația de aer condiționat " și care este trecută "fond de boxă " la asociația unde achit întreținerea,cei de la primărie îmi răspund cu următoarele:- căci au fost la asociație și că eu plătesc o"taxă câine ", căci așa le-a declarat șeful de scară celor de la asociație (și da am un cățel) și că această "taxă câine " datează din luna aprilie când a fost ședința proprietarilor la care nu am participat pentru că aveam grijă de mama bolnavă și desigur nimeni nu ne-a adus la cunoștință ce sa discutat în acea ședință. În concluzie,cei de la asociație mie îmi răspund pe aplicație că așa zisă "taxă boxă"(nu dețin așa ceva) este de fapt "taxă instalație aer condiționat" aer condiționat care se află pe peretele comun al blocului, adică peretele este în balconul meu închis cu termopan,izolat,aer condiționat pe care eu l-am cumpărat în luna iulie și pentru care sunt " taxată" din luna aprilie, când nu aveam așa ceva,iar cei de la primărie îmi zic că sunt "taxată pentru câine" și că banii se duc în așa zisă "taxă boxă" din care bani se cumpără,citez -plafoniere,un senzor,etc. Adică eu plătesc pentru "achiziții" și pentru cei care nu dețin un câine, o instalație de aer condiționat,etc. Și eu una nu am fost informată ce sa discutat la ședința din aprilie și nici nu am semnat nimic că sunt de acord cu ce sa discutat în ședință. Degeaba am făcut sesizare la primărie. Urmează să merg la asociație, nu am avut când cu mama bolnavă care de 2 săptămâni sa și prăpădit. Șeful asociației, plătit din banii noștri, este de foarte mulți ani în funcția asta, îmi cunoaște familia, soțul meu cu ani în urmă a fost instalator de întreținere la asociație. Nu mi se pare corect,ceea ce se întâmplă.
Caine la cheltuieli
lumi007
Buna ziua.
As dori sa aflu cat este de legal faptul ca Asociatia de Proprietari a blocului in care locuiesc a decis sa treaca cainii la cheltuieli, exact asa ... (vezi toată discuția)