avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, am 60 ani , 2 copii, și o vechime de 33 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, am 60 ani , 2 copii, și o vechime de 33 ani și ...

Bună ziua, am 60 ani , 2 copii, și o vechime de 33 ani și 11 luni , pot ieși la pensie anticipata ?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: EuDoina , utilizator 18:40, 14 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti solicita pensie anticipata .
Mulțumesc frumos

CHKa a scris:

Puteti solicita pensie anticipata .

Buna ziua. Ce vechime minima imi trebuie sa ies la pensia de varsta daca am 2 copii?
Depinde cand v-ati nascut - luna si an . Gasiti informatii in anexa 5 a Legii 360/2023 . Ca sa profitati de reducerea pentru copii , aveti nevoie sa aveti indeplinit stagiul complet de cotizare contributiv ( il gasiti tot in acea anexa ) .
Ultima modificare: Vineri, 14 Martie 2025
CHKa, utilizator
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa ... Em77 Em77 Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa poată ieși mai devreme la pensie? (vezi toată discuția)
Am împlinit 60 de ani. am muncit și contribuit în uk (anglia) ... C ita C ita Am împlinit 60 de ani. Am muncit și contribuit în UK (Anglia) 11 ani. Vechimea și contribuțiile in tara sunt de 30 ani. Există posibilitatea pensionări ... (vezi toată discuția)
Am 61 ani și 5 luni și două fete născute crescute , dar nu ... CcStela CcStela Am 61 ani și 5 luni și două fete născute crescute , dar nu am vârsta maximă de 33 ani și 2 luni, pot ieși la pensie? Acum lucrez dar din 2003 până ... (vezi toată discuția)