avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna seara! Un cabinet de psihologie poate deconta ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna seara! Un cabinet de psihologie poate deconta cheltuieli ...

Buna seara!
Un cabinet de psihologie poate deconta cheltuieli cu hainele?
Persoana este inregistrata si este singura activitate care o are. Nu este angajata in alta parte.
Prin haine nu ma intereseaza rochie de gala si pantofi pentru nunta (adica nu ceva extraordinar) dar avand lucru cu persoanele eu cred ca poate deconta ca si un cabinet medical.
Daca ma puteti ajuta si cam care ar fi acestea.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:36, 26 Septembrie 2024
In opinia mea, poate deconta echipamentul de lucru ..
Legislatia ssm permite dotarea cu echipament individual de protectie cu respectarea HG nr. 1048/ 2006 Cerinte minime de securitate si sanatate pentru utilizarea de catre lucratori a EIP la locul de munca.
Dotarea cu EIP este deductibila fiscal din bugetul anual al firmei/ cabinetului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echipamentele de protectie ContSters243502 ContSters243502 Am o nelamurire si as ruga persoanele competente sa ma ajute :\">: care este articolul de lege in care se consemneaza faptul ca echipamentele de protectie au ... (vezi toată discuția)
Durata de folosinta la echipamentul de lucru sau de protectie ? 22.08.2009 22.08.2009 Buna ziua ! Va rog frumos sa-mi spuneti unde gasesc durata de folosinta a echipamentului de lucru sau de protectie - actul normativ care ... (vezi toată discuția)
Cadru de acordare si utilizare a echipamentului individual de productie Bogdan1811 Bogdan1811 La expirarea termenului legal de folosinta al echipamentului de lucru si protectie, acordarea echipamentului nou nu se va conditiona de returnarea celui ... (vezi toată discuția)