avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

titlu de proprietate
Buna ziua,
daca un teren primit de la parinti este trecut in Cartea Funciara pe numele meu,ulterior am construit casa pe el,mai trebuie sa fac cerere sa mi se emita titlu de proprietate pe teren si casa?
Sau este valabil extrasul CF?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:50, 26 Septembrie 2024
Primit ca donatie, vanzare? Inscrierea in CF se face in baza unui document pe care il aveti. Acela e titlul de proprietate
contract de donatie pt teren
Este valabil si pt casa construita pe el?
Pentru casa aveti autorizație și proces verbal de recepție; pe baza lor se actualizează CF. Toate astea constituie titlul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot face titlul de proprietar daca am titul de mostenitor? e.madalin e.madalin Buna seara, Doresc sa stiu care sunt demersurile pe care trebuie sa le fac pentru a obtine un titlu de proprietar. Mentionez ca am doar titlul de ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie nou (mansarda) fm_2511 fm_2511 Buna Am construit o mansarda (cu banii mei) peste casa parintilor mei care sunt proprietari pe casa si teren. Autorizatia de constructie si restul ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit BOGDAN77 BOGDAN77 Avem un apartament cu 3 camere.Contactul de vanzare al apartamentului respectiv este in regula(3 camere),schita apartamentului este ok(apar 3 ... (vezi toată discuția)