In ce judet se face dezmembrarea titlului de proprietate la notar? Doar in Jud. unde sunt terenurile sau se poate oriunde? Este nevoie de extras de CF inclusiv pt terenurile de acasa si langa casa?
Am vorbit acum cu un notar din Olt unde a avut bunicul (dupa care am face dezmembrarea titlului) ultimul domiciliu si mi-a zis ca prima data trebuie succesiune facuta, apoi mergem cu cerere la un birou cadastral .Voi suna acolo sa-i intreb mai precis. De ce ziceti ca nu se dezmembreaza?
Multumesc
raluk0207
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dezbaterea moștenirii este de competenta oricărui birou notarial, din circumscripția Tribunalului unde defunctul a avut ultimul domiciliu.
Ulterior, dezmembrările, alipirile, înstrăinarile sau ce doriți dvs sa faceți, pot fi încheiate oriunde în România.
Și da, trebuie sa aveți documentații cadastrale și intabulare.
Daca am doar titlu de proprietate pe cel al fiului dar nu al tatalui(strabunul meu) dupa care s-au mostenit parcele (s-au scris gresit niste suprafete pe titlul fiului, trebuiau scrise ca jumatate,ca strabunul a avut doi fii ), si nu am nici o informatie despre nr. celui vechi,cum pot face sa-l gasesc?exista vreo arhiva separata (in jud Olt)?
Dezmembrare teren
GAGIU1982
Buna ziua, am un teren de 1000mp (20 * 50). Am facut dezmembrarea la el in 2 parti egale de cate 10 * 50, in speranta ca voi vinde o jumatate.
Am luat de la ... (vezi toată discuția)