avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul are obligația de a acorda zile libere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul are obligația de a acorda zile libere plătite când ...

Angajatorul are obligația de a acorda zile libere plătite când se efectuează lucrări la părțile comune din apartamentul angajatului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:43, 26 Septembrie 2024
Nu are aceasta obligatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zi libera platita pentru donare sange tiss25 tiss25 Buna Ziua, Sunt angajat full time la o firma privata din Bucuresti, in domeniul IT. Am fost ieri sa donez sange la centrul de donare al MApN, am primit ... (vezi toată discuția)
Zile libere evenimente deosebite orianadiana orianadiana as dori sa stiu daca se acorda zi libera platita daca o persoana este citata in calitate de martor intr-un proces al institutiei unde lucreaza. va multumesc. (vezi toată discuția)
Ziua de rusalii - zi libera platita? spiridon vasilica spiridon vasilica Buna seara! Am si eu o intrebare cu privire la ziua de rusalii. Este zi libera,asa cum este si 1 decembrie, 15 august Doar ca la noi, acolo unde imi ... (vezi toată discuția)