avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mica recalculare a pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mica recalculare a pensiei

Mica recalculare a pensiei
Bună ziua!
Aș dori să știu cum se calculează punctajul la “mica recalculare”:
a) se adaugă la punctajul existent punctele rezultate din valorificarea sporurilor nepermanente
sau
b) se recalculează întreg punctajul conform prevederilor Legii 360/2023, folosindu-se, spre exemplu, 0.5p în loc de 50% pntru cei cu grupa I de muncă, ceea ce ar însemna o nouă diminuare a pensiei?
Va mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Sporuri nepermanente Rosca Marian Rosca Marian Buna dimineata, Am o nelamurire si va rog sa ma ajutati. Daca prin \"mica recalculare\" a pensiei rezulta o suma mai mica decat am acum, ce suma primesc, cea ... (vezi toată discuția)
Sporuri nepermanente Puiu Stefan Puiu Stefan Îmi puteți da un sfat vă rog frumos? am ieșit la pensie anul trecut în iunie ( deci pe vechea lege nu cea de după 1 sept.) În noiembrie am depus ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am iesit la plv in august 2024 pe legea 263. daca ... panda02 panda02 Buna ziua! Am iesit la PLV in august 2024 pe legea 263. Daca aduc venituri de dinainte de 2001 care includ si sporurile nepermanente, pe formula carei legi se ... (vezi toată discuția)