avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. As dori sa știu dacă este valabil o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. As dori sa știu dacă este valabil o hârtie scrisa ...

Bună ziua. As dori sa știu dacă este valabil o hârtie scrisa de mână, dacă este luată în considerare..
Mai exact dacă poate cineva sa ii dea o suma de bani, cuiva ca despăgubiri morale, în urma unui accident rutier?!
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 08:21, 30 Septembrie 2024
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă vrea siguranță maximă, să-i trimită banii prin poștă, sau să-i vireze în contul bancar.
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2024
Dapix, utilizator
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, e indicat chiar sa aveți o înțelegere scrisa, în care mai.ales, sa scrie la sfârșit ca nu mai are pretenții.
Da, chiar s-a gândit la varianta asta, sa ii facă transfer bancar pe numele persoanei în cauza. Deci ar mai mai ok, asa?!
Ar trebui poate sa aibă un cont la o banca din România acreditata și nu la Revolut, nu?? Intreb ca poate nu au decât revolut..
Mulțumesc

Dapix a scris:

Dacă vrea siguranță maximă, să-i trimită banii prin poștă, sau să-i vireze în contul bancar.

Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2024
Cinematix, utilizator
Super, mulțumesc mult de răspuns!

gi-jane2 a scris:

Da, e indicat chiar sa aveți o înțelegere scrisa, în care mai.ales, sa scrie la sfârșit ca nu mai are pretenții.

Încă ceva va rog. E neapărat nevoie și de martori?
Mulțumesc

gi-jane2 a scris:

Alte discuții în legătură

Refuz angajator de a schimba cont iban salariu Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Buna ziua. Sunt angajat cu contract pe termen nedeterminat de 1 an de zile la o firma destul de mare din Romania. Încasez lunar venitul meu Intr un cont de ... (vezi toată discuția)
Imprumut din 2010 acordat unei verisoare prin transfer bancar madalina122 madalina122 Buna ziua, In 2010 i-am dat unei verisoare suma de 20000 lei, am facut transfer bancar din contul meu in contul IBAN al sotului ei, verisoara neavand cont ... (vezi toată discuția)
Inselatorie de la un grup facebook. ion_cristian73 ion_cristian73 Buna ziua, am 49 ani am patit o chestiune foarte rea. Pe un forum am cunoscut un baiat care se prezinta din Ucraina cu o propunere de afacere. Am discutat mai ... (vezi toată discuția)