avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Retineri, contributii pentru contract prestari servicii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Retineri, contributii pentru contract prestari servicii

Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine ce trebuie sa retin unui colaborator, care este angajat cu norma intreaga, cu contract de munca la o alta institutie. La unitatea mea lucreaza 2 ore pe zi, cu contract de prestari servicii si-i retin doar impozit 16%, ce alte contributii trebuie sa-i mai retin?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kitte , utilizator 13:44, 8 Februarie 2010
Nu ii mai retineti nimic.
Daca are contract de munca cu o alta companie inseamna ca trebuie sa plateasca doar impozitul pe venit de 16%.
Oricum, daca doreste sa cotizeze la pensie, somaj etc, o face dansul direct prin contract cu institutiile respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere impozit la sursa teodor-andrei teodor-andrei Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca in urmatoarea situatie mai este necesar sa fie oprit impozitul la sursa. PFA X primeste bani de la firma Y pentru ... (vezi toată discuția)
Impozit anaf nefondat IoanaAB IoanaAB Buna ziua, sunt muzician fara pfa sau alte firme si recent am primit instiintari de la ANAF cum ca nu mi-am trimis declaratii pe venit pe ultimii 3 ani. Atunci ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare intre firma si persoana fizica luciana ana luciana ana Buna ziua, se poate incheia un contract de colaborare intre o firma privata si o persoana fizica (neautorizata)? Este o situatie in care persoana fizica nu ... (vezi toată discuția)