avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, soțul meu este angajat cu contract de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, soțul meu este angajat cu contract de munca norma ...

Buna ziua, soțul meu este angajat cu contract de munca norma între la o societate și încă 3 contracte cu jumătate de normă la alte 3 filiale ale aceleiași societăți. Acum a fost anunțat că toate contractele se vor uni într-unul singur, condițiile de lucru ar fi același dar salariul se va diminua. Poate fi obligat să semneze noul contract? Varianta propusa de ei în cazul în care nu dorește semnarea noului contract este demisia.. va rog ajutați -ma cu o soluție. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:18, 27 Septembrie 2024
Nu poate fi obligat sa semneze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajator alexandru195 alexandru195 Astazi am fost anuntat de catre manager ca superiorii au decis sa stopeze activitatea,si ca o sa fim preluati de catre o alta companie.Ciudat este faptul ca ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca - act aditional SWS SWS Buna ziua, Am un contract incheiat pe perioada nedeterminata (nu mai sunt in perioada de proba) si acum 2 saptamani am demisionat. Sunt in prezent in ... (vezi toată discuția)
Concediere fara preaviz teddygirl23 teddygirl23 Buna ziua, Am o \\"mica\\" problema la locul de munca. In prezent lucrez cu jumatate de norma la un magazin. In data de 5 mai, am fost chemata in birou ca ... (vezi toată discuția)