avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... SSM și PSI pentru un angajat
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

SSM și PSI pentru un angajat

Am o întrebare legată de SSM și PSI pentru un SRL nou înființat, cu un singur angajat. Eu personal am urmat cursul de SSM și PSI, însă nu am întocmit fișele de instruire sau alte documente până acum. În plus, sediul social este fără activitate, iar activitatea se desfășoară la client. Singurul angajat este pe pozitia de director general societate.

În aceste condiții, am nevoie de un contract extern de SSM și PSI ?

Mulțumesc anticipat pentru clarificări!
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2024
AinWonderland, utilizator
Cel mai recent răspuns: AinWonderland , utilizator 19:07, 27 Septembrie 2024
Nu aveti nevoie de contract de prestari servicii incheiat cu o firma de profil.
Se face autoinstruire. Legislatia se gaseste pe internet (vedeti pe site-ul Inspectiei muncii, respectiv pe site-ul IGSU) si este accesibila oricarei persoane care doreste sa se instruiasca.
multumesc frumos pt ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instruire privind nssm si psi a noilor angajati. barbu1941 barbu1941 Cine poate face intructajul noului angajat din punct de vedere al NSSM si PSI intr-un SRL ca asociat unic, acesta fiind in acelasi timp administratorul firmei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt un pfa dentar ,fara angajati. eu sunt titularul ... mocanu ramona mocanu ramona Buna ziua, sunt un PFA dentar ,fara angajati. Eu sunt titularul cabinetului si sunt medic stomatolog.Intrebarea mea este urmatoarea; de cate ori pe an se face ... (vezi toată discuția)
Ssm pentru pfa zoltan_zoltan zoltan_zoltan Am un PFA fara angajati, adica eu sunt angajatul sa zicem. Am un contract cu o firma pe un santier. Ce document imi este necesar pe linie SSM? Acea fisa SSM ... (vezi toată discuția)