avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am transmis notificarea formular D11 (persona juridica)
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am transmis notificarea formular D11 (persona juridica)

Buna ziua! Am transmis notificarea formular D11 (persona juridica) pentru a beneficia de amnistia fiscala conform OUG 107 pe 23 septembrie, dupa care care ANAF mi-a dat pierdere la esalonare, fiind ratele intarziate la plata, iar pe data de 26 septembrie ANAF a instituit masuri de executare silita blocand conturile firmei. Mi s-a spus ca se suspenda executarea doar pentru accesorii nu si pentru debit. Este adevarat? Mentionez ca nu au emis CAF sau decizie de amanare la plata pana acum.
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ILIE ANDRIES , Contabil 15:51, 2 Octombrie 2024
Persoanele juridice beneficiază de anularea dobânzilor și penalităților de întârziere cu condiția plății integrale a debitului și îndeplinirea unei proceduri de solicitare a anulării accesoriilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Esalonare si amnistie flaviusl flaviusl Va scriu pentru a găsi cea mai buna cale de a finaliza esalonarea in curs pentru a beneficia de reducerea de 25%, si anularea accesoriilor, in termenul ... (vezi toată discuția)
Inregistrare anaf succesiune apartament RamonaBrodo RamonaBrodo Buna ziua, recent am facut succesiunea in urma careia am devenit proprietra unui apartament. Pe Certificatul de mostenitor s-au trecut si datoriile catre ANAF ... (vezi toată discuția)
In ce ordine se sting creantele fiscale? Ana Popescu Ana Popescu Este vorba despre un PFA care inregistreaza restante catre ANAF constand din creante fiscale principale cat si creante accesorii. In cazul in care se plateste ... (vezi toată discuția)