avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Demolare construcție neautorizată Odată emisă de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Demolare construcție neautorizată Odată emisă de către primar ...

Demolare construcție neautorizată
Odată emisă de către primar decizia de demolare construcție neautorizată,care sunt pașii concreți de urmat.?Serviciul administrare spatiu locativ ,administratorul terenului proprietatea primăriei pe care se afla construcția tergiversează lucrurile.Va rog,poate cineva sa mă lămurească pe scurt și foarte la obiect ce serviciu din primărie trebuie sa se ocupe și ce trebuie făcut (pașii)pentru a se face demolarea?
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2024
maiincolo, utilizator

Alte discuții în legătură

Construcție fără autorizație cryssty95 cryssty95 Buna ziua. Am o casa cu 2 camere și hol iar de curând am făcut mansarda si am modificat putin acoperișul făcând niște stâlpi de susținere pentru a ... (vezi toată discuția)
Demolare lacramioara90 lacramioara90 Cine trebuie amendat sau chemat in judecata in caz de demolare, in situatia in care pe proprietatea privata a unei persoane se afla o constructie abandonata, ... (vezi toată discuția)
Impozit pt casa care nu exista 4me 4me Primaria a emis decizie prin care trebuie sa platim impozit pe casa, teren si salubrizare. Casa nu exista. Avem doar autorizatia de constructie ... (vezi toată discuția)