avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul isi leaga diverse de gardul meu. Buna ziua, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul isi leaga diverse de gardul meu. Buna ziua, detin un ...

Vecinul isi leaga diverse de gardul meu.
Buna ziua, detin un teren imprejmuit cu gard de plasa si stalpi de fier din anii 90 in stare buna. Plasa nu este rupta, gardul nu este aplecat, etc. Vecinul care si-a facut casa de aproximativ 10 ani si-a pus panouri de lemn 'pentru intimitate' legate cu soricei de stalpii de gard si de plasa. Din cauza lor, plasa a inceput sa se arcuiasca, deformeze pe alocuri. El nu si-a facut gard pe limita cu mine, cunosc situatii cand proprietarul mutat cel mai recent si-a facut gard separat practic lipit sau la 10-20cm de gardul existent al vecinului.
Am dreptul sa-i tai soriceii de pe gard sau ce variante legale am? Politie?
Nu vrea sa dea panourile jos cand am incercat sa-i prezint motivele pentru care nu vreau sa mai fie nimic legat/atarnat de gardul meu. Daca ar fi pus plasa de umbrire nu m-ar fi deranjat cu nimic, dar lemnul atarna.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Gardul provizoriu este ilegal? Marcela Emilia Marcela Emilia Buna ziua! Am cumparat un teren intravilan,avem toate autorizatiile,am construit o casa(inca nu este gata).am imprejmuit terenul cu spalieri din beton,bagati ... (vezi toată discuția)
O hartuire permanentă vizind intimitatea in curte( piedici la ... Pricop cRISTINA Pricop cRISTINA O hartuire permanentă vizind intimitatea in curte( piedici la ridicarea unui gard, vecinul care doreste să vadă tot ce fac privind pur si simplu la mine in ... (vezi toată discuția)
Construire gard la hotarul cu vecinul garbiny garbiny Vreau sa reconstruiesc gardul spre un vecin.Initial era din lemn dar fiind de peste 40 ani era deteriorat asa ca vreau sa fac unul din panouri de plasa sudate ... (vezi toată discuția)