avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, fac Uber Bolt și vreau să închiriez o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, fac Uber Bolt și vreau să închiriez o mașină ...

Buna seara, fac Uber Bolt și vreau să închiriez o mașină cu rămânere, problema este că proprietarul mi a spus că eu trebuie sa plătesc notarul și aparent mă costă 1800 lei, o mașină de 6500€ din 2014, culmea e că un amic și a luat de la el Dacia mult mai scumpa din 2024 și a dat 1400, am impresia că sunt mințit, o părere va rog, mă urgentează sa semnam mai repede

Alte discuții în legătură

Cumparare autoturism pmarian1980 pmarian1980 Salut. Vreau sa aflu si eu un raspuns cat mai sigur pt urmatoarea situatie: cumpar de la un amic o masina , fac actul de vz-cumparare , dar vreau ca masina sa ... (vezi toată discuția)
Dauna totala, pastrare epava charlito22 charlito22 Buna ziua. Am avut ghinionul sa fiu implicat intr-un accident fara victime in care nu sunt vinovat, am facut constatarea amiabila si urmeaza sa merg la ... (vezi toată discuția)
Vreau să încep divorțul, soția nu este de acord. mă interesează ... Misk Misk Vreau să încep divorțul, soția nu este de acord. Mă interesează doar dacă vreau să cumpăr o mașină acum , va intra la partaj dacă e din banii mei ... (vezi toată discuția)