avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,o intrebare am: Daca o persoana este ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,o intrebare am: Daca o persoana este divortata legal ...

Buna ziua,o intrebare am:
Daca o persoana este divortata legal cu act la mână,de 1 an,dar partajul nu este inca facut, iar intre timp persoana isi face o relatie ,fosta sotie are dreptul sa atace si acest lucru?in afara de ceea ce o priveste legal?sau are dreptul sa colecteze poze de pe retele sociale si sa le trimita la oricine?multumesc
Cel mai recent răspuns: Vale Valentina Z , utilizator 19:20, 28 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bineînțeles ca relatiabtia respectiva nu poate fi cenzurata de fosta soție,înseamnă cs aceasta se confrunta cu ceva traume.Exista varianta unui proces civil pt daune morale în funcție de postarea/distribuirea fotografiilor respective.Partajul nu are nici o legătură și nu este condiționat de existenta sau lipsa unei relații,..
Bineinteles ca doamna nu respecta hotararea judecatoreasca si nici macar fetele nu il lasa sa le vada,pe motiv ca o terorizeaza,dar nu este adevarat,el plateste pensia alimentara si este interesat in orice moment sa ajute.va multumesc pentru raspunsul anterior imi va fi de foarte mare folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont fals pe facebook Muresan Felicia Muresan Felicia O relatie intre 2 tineri(concubinaj) a luat sfarsit si fiecare a luat-o pe alt drum. Tanara a plecat in strainatate si are o alta relatie si un loc de munca ... (vezi toată discuția)
Este legal să public pe facebook un selfie cu mine si cu o altă persoană chiar dacă nu am acordul acesteia? Alin1891 Alin1891 Bună seara! Am și eu o nelămurire, pe care de altfel o puteți deduce și din titlu. Pot publica pe facebook sau pe oricare dintre rețelele de ... (vezi toată discuția)
Poza distribuita pe facebook bandi_tamas21 bandi_tamas21 Buna ziua. In data de 10.07.2014 am gasit o poza pe facebook in care apare o doamna pe jumatete dezbracata plimbanduse in mijlocul drumului,poza pe care am ... (vezi toată discuția)