avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am suferit un accident rutier prin care a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am suferit un accident rutier prin care a rezultat,luare permisului ...

Am suferit un accident rutier prin care a rezultat,luare permisului pe 3 luni plus o amenda,asta din ce a constat politia dar nu am primit amenda sau altceva ,doar dovada pe 15 zile,tin sa mentionez ca mi s a deschis un dosar penal dar am vorbit cu victima si nu depune plangere,mi sa spus ca pot prelungi dovada inca 30-60 zile acum problema este ca nu inteleg din ce data o sa mi se ia permisul,dovada expira pe 11 octombrie,daca nu se claseaza dosarul pana pe 11,si nu prelungesc dovada ,raman fara permis pe intregul proces?

Alte discuții în legătură

Buna ziua,in data de 27.09.2024 am fost implicat intr-un accident ... AlexRSR AlexRSR Buna ziua,in data de 27.09.2024 am fost implicat intr-un accident rutier prin care au fost soldate 2 victime cu rani usoare,vinovat fiind eu pentru neacordare ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat 90 de zile cu dosar penal ASZI ASZI Am facut un accident la data de 01.06.2016 la Tg. Mures (nu am vazut semnul cedeaza si am intrat in intersectie, si din stanga a intrat in masina mea o alta ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca conduci cu dovada expirata,dar ai primit scrisoarea de clasare a cazului (vineri ora 20 ) si nu ai ridicat permisul de la politie ? RazvanPlesa RazvanPlesa Am avut permisul retinut pt un accident, dupa 6 luni cazul a fost clasat, Dovada nu a fost prelungita pentru ca cazul a fost clasat, am astept scrisoarea ... (vezi toată discuția)