avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Daca vreau sa imi dau demisia mai ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Daca vreau sa imi dau demisia mai beneficiez de plata ...

Buna ziua! Daca vreau sa imi dau demisia mai beneficiez de plata concediului neefecuat? Menționez ca am contract de munca pe perioada determinata si sunt pensionata.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:38, 28 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art.146 C.mun.
.....
(3) Compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat este permisa numai in cazul incetarii contractului individual de munca.

In speta, compensarea CO neefectuat in cazul încetării contractului individual de muncă se realizează indiferent de motivul încetării contractului/durata contractului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna ioana28_02 ioana28_02 Buna ziua! Sunt angajat ca sofer pe tir de 1 an si 4 luni si vreau sa imi dau demisia. Am pe cartea de munca trecut minimul pe economie si nu am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Zile concediu de odihna crisana crisana Buna ziua,am o intrebare.In 25 august urmeaza sa imi dau demisia cu acordul partilor,si vreau sa stiu daca pot cere plata zilelor de concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Planificare concediu odihna Volentir Mircea Volentir Mircea Asociatia de proprietari are angajati cu CIM un contabil si un administrator. Ambii nu isi iau concediul de odihna si apoi solicita compensatia in bani pt CO ... (vezi toată discuția)