avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Terenuri de revendicat, ias MOGOSOAIA Buna seara, Am o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Terenuri de revendicat, ias MOGOSOAIA Buna seara, Am o intrebare si va rog daca puteti sa ma ajutati. ...

Buna seara,
Am o intrebare si va rog daca puteti sa ma ajutati.
Strabunicul meu a detinut mai multe terenuri, iar din ce stiu unele din aceste terenuri le-ar fi dat la IAS MOGOSOAIA, am inteles ca ar fi primit actiuni la acea inteprindere de stat, iar restul le-a cumparat cu act de vanzare cumparare facute la notarele de stat.
Cum pot afla ce terenuri a detinut si unde mai exact? De unde pot obtine registrul agricol , borderoul populatiei sau recensamanturile din 1948 sau 1952, am depus online la arhivele nationale dar raspund mai greu si nimic concret.
Ma poate ajuta cineva contra cost sa aflam aceste date?
Va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Disparitia-furtul registre agricole din primarie-disparitie pagini din registrul decese cornaca cornaca Disparitia-Furtul Registre Agricole din primarie Am cerut primariei Adancata sa-mi dea copii din Registrele Agricole din perioada anilor 1951 - 1962. ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate Mustatea Ioana Mustatea Ioana De unde am putea sa aflam cite hectare de teren a avut tatal nostru in afara de registrul agricol de la primaria din localitatea unde locuia si de ... (vezi toată discuția)
Recensamantul agricol si al populatiei di ianuarie 1948 ninovc ninovc Buna ziua, In urma cu 6-8 luni am aflat ca bunicul, din partea tatalui (tatal meu fiind decedat de 7ani), a detinu pamant. Am facut o adresa catre ... (vezi toată discuția)