avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În ce act normativ este prevazut faptul ca distanta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În ce act normativ este prevazut faptul ca distanta minima de ...

În ce act normativ este prevazut faptul ca distanta minima de la care se poate construi fata de un obiectiv militar este de 200 de metri ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:22, 29 Septembrie 2024
Vedeti , daca va ajuta :
HOTĂRÂRE nr. 62 din 7 februarie 1996 privind aprobarea Listei obiectivelor de investiţii şi de dezvoltare, precum şi a criteriilor de realizare a acestora, pentru care este obligatoriu avizul Statului Major General
[ link extern ]

sau

intrebati aici
Statul Major al Apărării (avize construcții)
U.M. 02515 D Bucuresti
Telefon: 021/4104040, interior 1001333
Fax: 021/3124349

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statie transformare curent electric Andreic22 Andreic22 Intr-o zona din Sector 4 din Bucuresti, fix langa o statie de transformare curent electric ( lipit de gard) a fost construit un bloc de locuinte. Cum a putut ... (vezi toată discuția)
Infiintare statie gpl alinastef1003 alinastef1003 va rog sa-mi spuneti ce acte imi trebuie pentru a infiinta o statie gpl. Aveti idee la ce costuri se ridica infiintarea statiei? mentionez ca am societate. ... (vezi toată discuția)
Din ianuarie 2012, imm-urile pot depune proiecte pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii on-line pentru afaceri  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale anunta lansarea in data de 5 ianuarie 2012 a apelului de proiecte pentru operatiunea Operatiunea ... (vezi toată discuția)