avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt pensionara, mi-am dat demisia si am trimis-o pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt pensionara, mi-am dat demisia si am trimis-o pe mailul unitatii ...

Sunt pensionara, mi-am dat demisia si am trimis-o pe mailul unitatii . Este necesar sa o depun si fizic ?Mentionez ca sunt bolnava si acesta este principalul motiv si al doilea motiv fiind al stresului la care sunt supusa si din cauza volumului mare de sarcini , multe nu sunt atributiile mele
Ultima modificare: Duminică, 29 Septembrie 2024
dutanmarioara, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:31, 29 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salariatul poate transmite demisia prin e-mail, dar cu indeplinirea urmatoarelor conditii:
1) demisia sa fie transmisa pe adresa de e-mail de serviciu;
2) salariatul sa isi exprime ferm si cert intentia de demisie;
3) demisia sa fie transmisa in format PDF, cu scanarea semnaturii olografe.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am demisionat acum 2 saptamani (pe 31 iul) de la ... alex25121985 alex25121985 Buna seara. Am demisionat acum 2 saptamani (pe 31 iul) de la actualul loc de munca. Am trimis notificarea de demisie pe email. Am trimis emailul in acceasi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! vreau sa depun cerere de apel ,dar nu o pot depune ... Mika T Mika T Buna ziua! Vreau sa depun cerere de apel ,dar nu o pot depune personal .Daca o trimit prin e-mail in format PDF , semnatura este valabila? Pentru ca eu pun ... (vezi toată discuția)
Demisie conf.art.81 alin.8 transmisa prin e-mail mcdinu mcdinu Un salariat transmite duminica seara prin e-mail demisia cu data de luni invocand art.81 alin.8 din Codul Muncii. Doresc sa stiu parerea dvs. in aceasta ... (vezi toată discuția)