avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Concedii medicale Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Concedii medicale Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca in adeverinte, ...

Concedii medicale
Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca in adeverinte, anexa 6 se trec concediile medicale din perioada 1971-2001. Ele nu apar in statul de plata la unitatea noastra ci pe liste separate in care nu se face dovada platii CAS. VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:43, 30 Septembrie 2024
Anexa 6 cuprinde Salariu realizat lunar si Total venit lunar realizat..in opinia mea, se trec .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns... ... Barbu22 Barbu22 Buna ziua! Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns... Lucrez pentru un angajator in functie macaragiu pentru care primesc un spor de inaltime de 9 ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensie georgeion georgeion Imi puteti spune va rog cum trebuie sa procedez pentru a contesta in instanta decizia de pensionare in cele 45 de zile prevazute de lege si in ce instanta se ... (vezi toată discuția)
Adeverinte pt. dosarul de pensionare ContSters122901 ContSters122901 Pentru intocmirea dosarului de pensionare, adeverintele cu sporurile si contributia de asigurari sociale se ellibereaza de institutia sau unitatea ... (vezi toată discuția)