avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua, O societate își desfășoară activitatea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua, O societate își desfășoară activitatea în cadrul ...

Buna ziua,

O societate își desfășoară activitatea în cadrul unui punct de lucru, al cărui spațiu este deținut în baza unui contract de comodat.
Contractul de comodat este încheiat pe durata determinată (6 luni) cu prelungire automată pe durata inițială dacă niciuna dintre părți nu solicită rezilierea contractului.
În această situație mai este necesară înregistrarea la ORC ă unui document dacă contractul se prelungește automat pe inca 6 luni?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: madalina bobeica , utilizator 14:15, 8 Octombrie 2024
Buna ziua

mai este necesară înregistrarea la ORC ă unui document dacă contractul se prelungește automat pe inca 6 luni?

Da, bineinteles.
Va trebui sa inregistrati, din 6 in 6 luni, actele aditionale de prelungire la ORC
Puteți sa treceți în contract o precizare cum ca acest contract se prelungește automat cu aceeași perioada dacă niciuna din părți nu solicitata in scris modificarea lui cu maxim .. .zile înaintea finalizarii termenului de valabilitate.
Astfel nu mai e nevoie sa urmați procedura de la Registrul comertului dacat când apar modificari cu acordul părților.
Ultima modificare: Duminică, 29 Septembrie 2024
george-neagu, moderator
Eronat.
ORC nu are de unde sa cunoasca eventualele notificari de modificare a contractului facute de parti.
In cazul nedepunerii actului aditional de prelungire, punctul de lucru va figura ca expirat.
Avem deja prevăzută în contract prevederea pe care dvs o precizați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract comodat sediu social Jan2012 Jan2012 Buna ziua, Am un SRL pentru al carui sediu social am incheiat un contract de comodat pe o durata de 1 an dar exista si mentiunea ca se prelungeste automat in ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu magazin mixt, acte necesare Dani Ela 112 Dani Ela 112 As vrea sa inchiriez un spatiu pentru a deschide un magazin mixt in zona rurala si nu stiu ce acte imi trebuie si nici cu ce sa incep ... As vrea daca se poate ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat incheiat pentru sediu social octavianp1967 octavianp1967 Buna ziua! In contractul de comodat incheiat intre mine ca si proprietar al constructiei si societatea comerciala, a fost incheiat un contract de comodat ... (vezi toată discuția)