spor doctorat pt 0,o8 la plata cu ora invatamant preuniversitar. Buna ziua!Cu respect va rog sa ma clarificati si pe mine din punct de vedere legal daca eu am in catedra 18 ore platite de cjrae(fiind profesor consilier scolar)si sporul de doctorat il primesc tot pe aceste ore 18 prin cjrae ,in conditiile in care in liceul in care-mi desfasor activitatea mai am 0,08 la plata cu ora,independent de cele 18 de la cjrae,aici trebuie sa primesc macar o parte din sporul de doctorat la aceasta plata cu ora?sau este legal sa primesc doar pentru cele 18 ore prin cjrae?Va multumesc mult,zi binecuvantata!
Personalul care deține titlul științific de doctor beneficiază de o indemnizație pentru titlul științific de doctor în cuantum de 50% din nivelul salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată, care se acordă lunar numai dacă își desfășoară activitatea în domeniul pentru care deține titlul și dacă are prevăzute în fișa postului un set de atribuții obiective și cuantificabile care să permită verificarea lunară a modului în care activitatea acestuia este valorificată în mod suplimentar.