avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Care este termenul maxim de rezolvare a unei cereri la ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Care este termenul maxim de rezolvare a unei cereri la BCPI? ...

Care este termenul maxim de rezolvare a unei cereri la BCPI?
Cel mai recent răspuns: florin42 , utilizator 16:55, 29 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
termenele de eliberare a documentelor şi datelor rezultate din furnizarea serviciilor de către Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară şi unităţile sale subordonate
[ link extern ] /
La mine erau 10 zile lucrătoare și au trecut 21.

Cornel Vasile a scris:

termenele de eliberare a documentelor şi datelor rezultate din furnizarea serviciilor de către Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară şi unităţile sale subordonate
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oficiul de cadastru george88 george88 Buna seara.As vrea sa stiu unde se gaseste oficiu de cadastru? Fiecare primarie are un astfel de oficiu(se gaseste la biroul agentului agricol),sau este unul ... (vezi toată discuția)
Memoriu semnat de 111 experti tehnici judiciari topo-cadastru 10 iulie 2011 Mirela Dorina Bogatu Mirela Dorina Bogatu MEMORIU Cu privire la continutul “REFERATULUI DE APROBARE” emis de ANCPI si MINISTERUL JUSTITIEI prin ........– SECRETAR DE STAT si ... (vezi toată discuția)
Buna seara - durata obtinere extras de carte funciara Blankita Blankita Am nevoie de o informatie va rog frumos.As dori sa stiu cate zile dureaza dupa semnarea Contractului de Vanzare Cumparare a unei case cu teren eliberarea ... (vezi toată discuția)