avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Este adevărat că cei cu grupe de muncă vor pierde ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Este adevărat că cei cu grupe de muncă vor pierde bani la ...

Este adevărat că cei cu grupe de muncă vor pierde bani la mica recalculare daca depun adeverinte cu salarii brute pe perioada lucrata de exemplu in grupa II inainte de 2001, cazul meu, pentru că li se va recalcula din nou pensia pe perioada respectiva pe legea 360 și astfel vor primi la punctajul total numai 0.25 puncte/an în loc de 25%?

Alte discuții în legătură

Bună ziua, este adevărat că cei cu grupe de muncă vor pierde ... Dany62 Dany62 Bună ziua, Este adevărat că cei cu grupe de muncă vor pierde bani și la mica recalculare, pentru că li se va recalcula întreaga pensie pe legea 360 și ... (vezi toată discuția)
Cum mi se va face recalcularea pensiei după 01 .09. 2024 valorificând ... andreipetrini andreipetrini Cum mi se va face recalcularea pensiei după 01 .09. 2024 valorificând o adeverinta cu salarii brute ? Am lucrat o perioada de 10 ani în gr. 1 in intervalul ... (vezi toată discuția)
Pentru cei deja pensionati freeanifer freeanifer Pentru cei deja pensionati , dupa aplicarea noii legi a pensiilor se recaculeaza punctajul general sau se ia in considerare punctajul total scris pe decizia de ... (vezi toată discuția)