avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Este adevărat că cei cu grupe de muncă ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Este adevărat că cei cu grupe de muncă vor pierde ...

Bună ziua,
Este adevărat că cei cu grupe de muncă vor pierde bani și la mica recalculare, pentru că li se va recalcula întreaga pensie pe legea 360 și astfel vor primi la punctajul lunar 0.5 puncte în loc de 50%?
Este adevărat că aceștia vor primi pensia mai mică, nu cea în plată, pentru că mica recalculare se face în baza aceleași legi ca marea recalculare, nu în baza unei noi legi?
Vă mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Este adevărat că cei cu grupe de muncă vor pierde bani la ... rududoo rududoo Este adevărat că cei cu grupe de muncă vor pierde bani la mica recalculare daca depun adeverinte cu salarii brute pe perioada lucrata de exemplu in grupa II ... (vezi toată discuția)
Mica recalculare a pensiei Dany62 Dany62 Mica recalculare a pensiei Bună ziua! Aș dori să știu cum se calculează punctajul la “mica recalculare”: a) se adaugă la punctajul existent ... (vezi toată discuția)
Cuantumul pensiei papacostas papacostas Cuantumul pensiei Bună ziua . As dori sa știu care ar fi Cuantumul pensiei mele cu reducerea varstei standard de pensionare. Am lucrat doar grupa 1 și ... (vezi toată discuția)