avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Întrebare despre intabulare: primarul comunei unde am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Întrebare despre intabulare: primarul comunei unde am pământ ...

Întrebare despre intabulare: primarul comunei unde am pământ arabil si vreau sa întabulez refuza sa-mi dea aprobare spunând ca si alți cetățeni au intrat cumva pe pământul meu de mult (nu sint intabulati) si declara ca iese bătaie dacă îmi da aprobarea mie. Vrea sa facă verificarea întregului deal si al actelor de proprietate, pana sa ajungă la o concluzie! Asta poate lua si ani si eu vreau sa vand tarlaua. Ing de cadastru a gasit suprafața mea si e disponibila; nu e intabulată. Ce pot face? Cu mulțumiri! Tatiana Popescu

Alte discuții în legătură

Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)
Problema intabulare teren Ana2012 Ana2012 Se dezbate o mostenire legata de un teren cu casa; au venit cei de la cadastru si au inceput masuratorile conform actului de proprietate; -sa constatat ca ne ... (vezi toată discuția)
Aventurile cadastrale ale omenirii teoma teoma Deschid topic nou pe subiectul cadastru. Care va sa zica am incheiat dezbaterea, am stabilit cotele, urmeaza sa ni se elibereze certificate de mostenitori ... (vezi toată discuția)