avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizatie de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizatie de maternitate

Buna dimineata,

Ma puteti ajuta sa inteleg cum se calculeaza indemnizatia de maternitate in domeniul IT? stiu ca este 85% din media veniturilor brute de pe ultimele 6 luni, insa nu gasesc nimic concret daca se mai scade CAS sau CASS.
Calculatoarele online nu ma ajuta, Angajatorul mi-a spus ca este posibil sa iau mai mult lunile acea, insa la fiecare calcul online indemnizatia este mai mica decat salariul net.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Calcul salariu concediu prenatal n_constantin n_constantin Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu calcul salariului pt concediul prenatal. Am incercat sa inteleg singura de pe net, dar nu am reusit... Sunt ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu de maternitate crisstinnaE crisstinnaE Buna ziua, am inteles ca de la 1.4.2014 se va schimba modul de calcul pentru concediul de maternitate. Pana acum stiu ca se lua in calcul media veniturilor ... (vezi toată discuția)
Indemnizație 2017....6 sau 12 luni????? somial somial Îmi puteți spune cum se calculează indemnizația pt creșterea copilului? Am citit intr un articolul care zicea ca valoarea bruta a îndemn. Reprez.85% din ... (vezi toată discuția)