avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stimulentele din sistemul bugetar obtinute dupa ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stimulentele din sistemul bugetar obtinute dupa 01.04.2001, ...

Buna ziua. Stimulentele din sistemul bugetar obtinute dupa 01.04.2001, se vor valorifica la pensie ?
Cel mai recent răspuns: DC 57 , utilizator 11:20, 3 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca s-a platit c.a.s. , da.
Multumesc, dar cum putem sti daca s-a platit c.a.s. ? e vorba de perioada 2006-2010.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie vazuta legislatia , adica prevederile Codului Fiscal din acea perioada.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare adeverinta Faulkner Faulkner Angajat la stat (bugetar) in perioada 2001-2013 ,institutia imi refuza eliberarea adeverintei cu sporurile lunare la salariu la care s-a platit CAS-ul ... (vezi toată discuția)
Adeverinta [ calcul ] punctaj pensie = buna ziua , v-as ramine ... nelu 2009tm nelu 2009tm ADEVERINTA [ CALCUL ] PUNCTAJ PENSIE = Buna ziua , v-as ramine indatorat daca m-ati lamuri in urmatoarea problema : sunt pensionat de un an la limita ... (vezi toată discuția)
Cum si unde se poate contesta o decizie de pensie de invaliditate ? mariadragu62 mariadragu62 in decizie de pensie nu mi-au fost luati in calcul 4 ani pe motiv ca nu a fost platit cas .de la firma unde am lucrat mi-au spus ca sa platit si mi-au aratat ... (vezi toată discuția)