avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara, Am dat in judecata o primarie pentru a-mi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara, Am dat in judecata o primarie pentru a-mi achita ...

Buna seara,
Am dat in judecata o primarie pentru a-mi achita o suma de bani in 2020. In cursul judecarii cauzei am incheiat cu parata(primaria) o tranzactie prin care recunoaste sumele de plata si se obliga sa le achite esalonat , o parte in 2023 si restulnin 2024. In urma incheierii tranzactiei care este semnata si stampilata de parata(primaria) prin primar si de avocatul paratei am renuntat la judecarea cauzei dar nu si la sumele de bani. In 2023 nu au achitat sumele prevazute in tranzactie drept pentru care am actionat in instanta primaria pe ordonanta de plata, la baza fiind tranzactia. Instanta imi cere sa precizez impotriva cui am depus cererea impotriva primariei sau uat? Astept urgent un raspuns pentru ca trebuie sa depun precizarea repede. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 11:00, 1 Octombrie 2024
primaria nu are personalitate juridica. cererea va fi impotriva uat prin primar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate face când președintele asociației dă proprietarii în judecată discreționar? lauriancului lauriancului am fost actionat in judecata de asoc dar cererea a fost respinsa deoarece nu eram eu proprietarul ci sotia ,dar a fost incluse in luna sept inaintea cererii o ... (vezi toată discuția)
Amanare judecata AMF2010 AMF2010 buna seara am un proces pe care l-am deschis eu, in calitate de admenistrator al societatii mele, impotriva unei societati pe motivul ca nu mi-a platit ... (vezi toată discuția)
Formulare intampinare. litigiu cu asociatia de proprietari. robert paul robert paul Buna ziua. As dorii sa fac o intampinare ceruta de aspr-o intr-un dosar de neplata a asociatiei-datorii. Vreau sa scriu ca recunoasc suma datorata si ma ... (vezi toată discuția)