avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara.Vreau sa intreb daca se poate depune actele ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara.Vreau sa intreb daca se poate depune actele pentru ...

Buna seara.Vreau sa intreb daca se poate depune actele pentru pensie de invaliditate daca persoana nu are un domiciliu stabil,are doar o carte de indentitate provizorie pentu 2 ani dar fara adresa deoarece nu are o casa Persona respectiva are o afectiune a plamanilor(TBC) are handicap permanent accentuat,o vechime in munca de aproximativ17 ani si varsta de 62 ani,nu are serviciu deoarece sufera de acesta boala de mai multi ani si nu are drept de munca,traieste doar din indemnizatia de handicap pe care o ridica din sectorul 5 .Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:47, 1 Octombrie 2024
Da, se poate depune dosarul pentru pensionare cu CI provizorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu daca am dreptul la pensie de boala ContSters58087 ContSters58087 am 50 ani si am lucrat doar 9 ani plus 7 ani ptr cresterea copiilor.am 3 diagnostice cu care am dreptul sa cer iesirea la pensie.astept cu nerabdare ... (vezi toată discuția)
Pensionare de invaliditate (pe caz de boala) CristoR CristoR Buna ziua, Mama mea sufera de poliartrita reumatoida si are pensie de handicap incadrata la gr.II accentuat. Mentionez ca este nascuta in data de 13.06.1963 ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate brdcristea brdcristea Buna ziua Baiatul mea in varsta de 40 ani a fost diagnosticata cu schizofrenie paranoida in 2006..... A avut o perioada cand a mai lucrat . Vechime ... (vezi toată discuția)