avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarare venit persoana fizica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarare venit persoana fizica

Buna ziua,sunt persoana fizica si mi-au intrat in cont din august pana azi 01 oct.
de la 8 prieteni suma de 17000 lei...trebuie sa platesc impozit pe banii acestia ...sau si impozit si cass daca depasesc 6 salarii nete...multumesc
Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: apostolga , utilizator 14:36, 6 Octombrie 2024
Nu datorezi nimic.
Si daca mai incasez pana la 30.000 lei de la prieteni diferiti va trebui sa pmatesc impozit si CASS?...va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 212 - neclaritati impozite 2017 (cas pt dividende incasate in 2017) cristi_22 cristi_22 Buna ziua, Sunt salariat (8 ore, salar peste salar minim). Am si un PFA norma de venit. Norma de venit pt 2017 a fost injumatatita (adeverinta salariat) ... (vezi toată discuția)
Concediu medical laurafrincu laurafrincu Bună ziua, Îmi doresc foarte mult sa înțeleg cum mi s-a calculat salariul net în următoarea situație, dacă este cineva amabil sa îmi explice ... (vezi toată discuția)
Cas si cass pentru venituri din dividende? draghici.sorin draghici.sorin Buna ziua, Avand doar functia de unic asociat,nefiind si salariat, trebuie sa platesc CAS daca incasez venituri din dividende mai mici de 24.960 lei pentru ... (vezi toată discuția)