avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contractul de inchiriere pentru spatiul punctului de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contractul de inchiriere pentru spatiul punctului de lucru notificat la Registrul comertului

Buna ziua,
La contractul de inchiriere pentru spatiul punctului de lucru a survenit o modificare in sensul ca a fost redusa suprafata inchiriata. In acest sens trebuie notificat Registrul Comertului ? Am notificat Registrul Comertului cand se prelungea perioada de valabilitate a spatiului inchiriat dar nu stiu daca se notifica si pentru modificarea spatiul;ui inchiriat (s-a redus suprafata inchiriata). Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:56, 1 Octombrie 2024
Da. Trebuie declarata aceasta modificare și la Registrul comerțului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire valabilitate punct de lucru CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Pentru prelungirea valabilitatii punctului de lucru este necesara redactarea hotararii AGA si facut dosar pt depunere mentiuni sau este de ajuns sa depun ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat Any35 Any35 Bună ziua! Vreau să-mi deschid un pfa pentru a închiria un spațiu într-un salon, pentru manichiura. M-am înregistrat la Registrul comerțului și ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru Balanmirela Balanmirela Buna ziua! Vreau sa deschid un magazin tip bacanie., aprozar. Am deschis firma, urmeaza sa inchei contractul de inchiriere spatiu. Care sunt urmatorii pasi? ... (vezi toată discuția)