avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Sunt pensionara anticipat ,parțial din ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Sunt pensionara anticipat ,parțial din anul 2020,mai ...

Bună ziua! Sunt pensionara anticipat ,parțial din anul 2020,mai am 11 luni de penalizare! Am avut stagiul complet de cotizare,plus încă 1 peste stadiul de cotizare! Întrebarea este: dacă mai am 11 luni de pensie anticipata cu penalizare,nu ar trebui sa îmi scadă și procentul de penalizare,având în vedere ca mai am 11 luni! Aștept un răspuns! Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:00, 1 Octombrie 2024
Legea 360/2023
Art.144
(4) La data intrării în vigoare a prezentei legi, pensiile anticipate parțiale, stabilite conform legislației anterioare intrării în vigoare a prezentei legi, devin pensii anticipate, cu menținerea procentului de diminuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ce facem cu cei pensionati anticipat partial dupa ... Mavag Mavag Buna ziua! Ce facem cu cei pensionati anticipat partial dupa vechea lege? Am vechimea de 40 de ani si 6 luni. Am o penalizare de 370 lei. Dupa noua lege s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. daca o persoana se afla la pensie anticipata partiala ... somon somon Buna ziua. Daca o persoana se afla la pensie anticipata partiala ( deci cu procent de diminuare), la 1 septembrie va beneficia de diminuarea procentului de ... (vezi toată discuția)
Legea pensiilor 360/ 2023 johnny_1961 johnny_1961 Legea 360/ 2023 Pensia anticipata partiala! Buna ziua Sunt pensionat anticipat partial din 2021. , stagiul de cotizare pe decizia de pensionare este de ... (vezi toată discuția)