avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testatorul a decedat, cine a scris o testament numai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testatorul a decedat, cine a scris o testament numai de mana scrisa ...

Testatorul a decedat,cine a scris o testament numai de mana scrisa de el..Dar aveam si alte acte intre noi multe numai scrise de mana testatorului.A scris si fata lui multe acte de mana si chiar la notar ca totul sa rezolv eu ca stia ca orce este vandute mie dar scriu mai jos care este situatia in prezent
Toate terenurile agricola de diferite categori cu sau vegetatie forestiere prin acte adica la CF era pe numelele strabunic si bunici. mostenit de testatotul.I In conditii legale a fost cerute la timp de- la biroul agricol. toate tipuri de terenuri..Ca aveam un contract de vanzare- cuparare scrise numai de mana a fost comunicat cu mine ca in primul rand orce lucru trebuie scrisa la numele fetei,legal singura mostenitor. Dupa care scrie la numele meu Totul am rezolvat trecand la CF NUMELE FETEI durea de timp si mult bani...intre timp fata a decedat. si acuma orce este pe numele fetei a lui testatorului.Intreb ce pot face care este metoda de rezolvare in acest caz...Daca merge cu testament scrisa de testator si lasat afara de fata,dar actele la cf sant rezolvate de catre mine si nu stiu ce sa fac. care metoda este utila.Foarte frumos cer sa dati un raspuns si deja inainte multumesc foarte frumos.

Alte discuții în legătură

Lntrebare chitanta de mana karcsika1958 karcsika1958 Este un singur Mostenitori dupa Succesiunea dezbatuta,,Actul de mana,.Adica chitanta de mana nu era preluate la notari,Nu este dezbatute era anul 2000,Ce se ... (vezi toată discuția)
Testament strabunicii mei au avut 4 copii si au lasat un testament ... simon1991 simon1991 Testament strabunicii mei au avut 4 copii si au lasat un testament unde scrie cate terenuri primeste fiecare copil si unde. titlul de proprietate nu este pe ... (vezi toată discuția)
Intrebare inscris de la seful ocolului silvic karcsika1958 karcsika1958 Seful Ocolului silvic este obligat sa acorda un inscris din care sa rezulte ca sant de acord cu faptul ca drept de mostenitoarea,,.,X Y,. este proprietatea ... (vezi toată discuția)