avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare inscris de la seful Ocolului silvic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare inscris de la seful Ocolului silvic

Seful Ocolului silvic este obligat sa acorda un inscris din care sa rezulte ca sant de acord cu faptul ca drept de mostenitoarea,,.,X Y,. este proprietatea padurii din documentatia provizorie si ca stiu faptul ca XY a cumparat de la XY.,.,.,,Cer tare frumos sa dati un raspuns.Multumesc inainte.
Cel mai recent răspuns: karcsika1958 , utilizator 10:34, 13 August 2017
Asa greu este dat un raspuns,.,?
Daca nu va da inscrisul, poate fi solicitat de catre instanta, banuiesc ca aveti un proces de succesiune ceva, nu?
Situatia este tare interesanta,.,Un dom de Avocat cere toate actele de - la un mandatar sa cere orce acte afara ce a dat la el ,peste tot orunde,.etc,..Vrea sa depune un dosar la judecata,,Teren agricol este subiectul cu act de mana vandut 2 or..Nu Avocatul trebuie sa rezolva deaia este primit,A incasat o gramada de bani si nimic nu face cere mereu ceva acte de - la mandatari. ,,Ca mostenitorul din orce punct de vedere nu poate si a cerut sa ajute un mandatar act facut la notari.Cand mandatarul a vazut ca asa numit greu a fost luat un Avocat.,.,cu cererea lui.Avocat a fost depus din partea cine vrea sa cumpara terenuri .,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedare padure mlliviu mlliviu Am achizitionat aprox. 4 ha teren, o casa si padure la munte. Proprietarul nu avea acte pe teren, si am deschis actiune judec. uzand de dreptul prin ... (vezi toată discuția)
Mostenire padure Andreea L. Andreea L. In 2004 in urma unui proces de iesire din indiviziune,prin sentinta judecatoareasca data atunci,definitiva si irevocabila,care nu a mai fost atacata cu recurs ... (vezi toată discuția)
Composesorat urbarial paulioja paulioja Buna ziua,Ma interseaza dca cineva se poate angaja in situatia in care sant involvat cu o padure urbariala care a fost cumparata de strabunici mei in anul ... (vezi toată discuția)