avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Composesorat urbarial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Composesorat urbarial



Buna ziua,Ma interseaza dca cineva se poate angaja in situatia in care sant involvat cu o padure urbariala care a fost cumparata de strabunici mei in anul 1892 si tot atunci a fost inscrisa in Catrea Funciara.Stiind de aceasta padure in anul 2002 am infiintat un Composesorat urbarial,ne stiind numele tutror stramosilor,fiind 15 cumparatori in 1892 au venit tot satul si au cerut sa fie inscrisi ca membri.In baza formari Composesoratului am fost impropietariti de Silvica cu terenul,dupa 11 ani deci in anul 2013 am gasit la Cartea funciara coala extenso,care a fost dosita la o alta localitate si acum incercam sa eliminam pe cei care in fapt nu sant mostenitori la aceste terenuri,noi cei care avem stramosi in cartea funciara am facut certificat de mostenitor la Notar cu toti descendenti pana in prezent,la judecata de fond nu ni sa dat castig de cauza,ba chiar mai mult,fiind inscris tot satul in composesorat au facut o sedinta si pe noi care santem mostenitori reali majoritatea ne,a scos de pe lista de membri in composesorat.Fiind mai multe nerguli pe care magistrati de la fond,le-au facut am cerut Recuzarea lor,nu sa acceptat Recuzarea si ei au inaintat cerere de Abtinere,acum Tribunalul a repartizat cazul nostru la o alta curte din alta localitate.Cu multumiri,P.Ioja

Alte discuții în legătură

Composesorat urbarial paulioja paulioja Buna ziua,Ma interseaza cum sa descurc o situatie in care sant involvat cu o padure urbariala care a fost cumparata de strabunici mei in anul 1892 si tot ... (vezi toată discuția)
Fond funciar, paduri urbariale, composesorate, etc Gheorghe Cismas Gheorghe Cismas Hallo, va rog sa ma ajutati sa gasesc definitiile urmatorilor termeni: padure urbariala, comuna politica, composesorat. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Drepturi indivize intr-un composesorat teofillaze teofillaze Am intrat recent in posesia unor C.F.-uri cu averea bunicului in cadrul unui Composesorat. Cum pot intra in posesia acestei averi, daca nu am depus cerere in ... (vezi toată discuția)