avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care data se ia in ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care data se ia in calcul pentru ...

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti care data se ia in calcul pentru transmiterea bilantului contabil la 31 decembrie 2023 ce a fost transmis prin posta cu confirmare de primire in data de 29.05.2024?
Pe recipisa descarcata de pe Anaf apare nr de inregistrare de la ghiseu cu data de 29.05.2024 si nr de incarcare din 04.06.2024.
Societatea a primit adresa de modificare a a vectorului fiscal, prin care pierde dreptul de a fi platitor de impozit micro deoarece bilantul contabil nu a fos depus la termen? Precizez ca site-ul anaf nu functiona si ca masura de siguranta am trimis prin posta.
Va rog sa-mi spuneti daca e corecta decizia anaf-ului?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Srl micro, schimbare vector fiscal Dragos T. Dragos T. Bună ziua! Am un SRL micro infiintat in 2021, si nu stiu ce vector fiscal sa aleg pentru la anul, urmeaza motivul: Contabilul imi spune ca daca aleg pentru ... (vezi toată discuția)
Declaratii anaf Mona_2014 Mona_2014 Buna ziua, Am trimis la finante, prin posta - pentru ca nu avem semnatura electronica- declaratia 112. Am verificat pe site-ul anaf starea 112 si inca nu a ... (vezi toată discuția)
Am deschis un srl-d in 2015 eleanordum eleanordum Buna ziua! Am deschis un SRL-D in 2015, iar in 2016 am facut toate demersurile la ONRC pentru a suspenda activitatea firmei pentru o perioada de 3 ani. Dupa ... (vezi toată discuția)