avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare firme cu avocati romani in spania
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

firme cu avocati romani in spania

cunoaste cineva firme de avocatura din spania care colaboreaza cu avocati romani?
Cel mai recent răspuns: Cabinet Av. Irina Rosulescu , Avocat 08:31, 30 Octombrie 2006
cred ca o sa gasesti dupa aderarea Romaniei la UE pt ca din acel moment orice avocat din romania poate profesa/pleda in UE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiar, la baroul traditional ori la cel constitutional?. stteffano stteffano Am vazut ca, atat baroul traditional cat si ,cel constitutional infiintat de dl.BOTA ,organizeaza examen de admitere in meseria de avocat,respectiv avocat ... (vezi toată discuția)
Se poate face stagiatura in uk ? vali_g vali_g Locuiesc in Marea Britanie si am terminat dreptul in Romania. In cazul in care sunt declarat admis la examenul de admitere ca avocat care sunt sansele de a ... (vezi toată discuția)
Angajam avocat Raluca Zlatanov Raluca Zlatanov Firma de avocatura avand un domeniu larg de activitate (comerial, dreptul afacerilor, domeniul real estate, deschideri de firme etc) are vacante 2 pozitii de ... (vezi toată discuția)