avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovarea personalului contractual într-o funcţie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovarea personalului contractual într-o funcţie pentru care ...

Promovarea personalului contractual într-o funcţie pentru care este prevăzut un nivel de studii superior cf. art. 70 din HG 1336/2022 se face prin pastarea gradului profesional?
Concret un angajat cu studii medii cu gradul profesional 1A ce promiveaza intr-o functie similara cu studii superioare isi pastreaza gradul 1A?
Art. 70 din HG 1336/2022 mentioneaza ca promovarea se face "...cu mentinera gradatiei avute la data promovarii", formulare ce se pare ca lasa loc de interpretare, daca se refera la gradul profesional sau gradatia de vechime.
Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2024
IulianC., utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sant functionar public intr-o primarie. postul pentru ... j.c.m j.c.m Buna ziua, sant functionar public intr-o primarie. Postul pentru care am sustinut examen la angajare a fost de studii medii. Eu sant absolventa de facultate ... (vezi toată discuția)
Transformare post cu studii medii in post cu studii superioare skywalker73 skywalker73 Buna ziua. Momentan sunt incadrat pe un post cu studii medii, respectiv instructor de educatie la un centru scolar de educatie incluziva, dar sunt absolvent de ... (vezi toată discuția)
Promovare validunca validunca am o vechime de 15 ani de referent si 2 ani in economist II, pot sa promovez in economist IA? avand vechimea necesara pentru a promova in aceasta ... (vezi toată discuția)